uw partner in verbouwen
uw partner in verbouwen, installeren en aanleggen

Peter Bovens - installateur bij ToPe
Peter Bovens

Tunnelstraat 2 b
6163 HT   Geleen

info@installatiebedrijftope.nl
tel: 046-475 83 61
mob: 06-22 95 45 97
fax: 084-721 20 83

KvK-nr: 14093187

Bel mij terug

CAPTCHA
Please wait...

Badkamer Renovatie Limburg

Badkamer renovatie in Limburg en omgeving nodig?

Bij de ideale woning hoort natuurlijk ook een perfecte badkamer. Om die droom te realiseren is het vaak de beste keus om een professional in te schakelen. In samenwerking met de professionals van installatiebedrijf ToPe is de perfecte badkamer niet ver weg. Het is dan natuurlijk nog beter als u duidelijk en persoonlijk contact heeft met de aannemer. Installatiebedrijf ToPe kan ieder aspect van uw badkamer renoveren en zelfs compleet nieuwe badkamers plaatsen. Daarbij is het natuurlijk ook zo, dat goed overleg en klantgerichtheid een echte must is. Door jarenlange ervaring in badkamer renovatie in Limburg kunnen wij garanderen dat iedere klus gepaard gaat met duidelijke communicatie en helder advies. Een van onze meest verrichte werkzaamheden is het renoveren van badkamers in Limburg. Omdat iedere badkamer uniek is, kunt u bij ons natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Installatiebedrijf ToPe is uw beste keuze als u precisie en vakkundigheid bij uw badkamer renovatie in Limburg en omstreken belangrijk vindt.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u voordat wij aan uw project beginnen eerst een beeld creëren van hoe het wellicht gaat uitzien? Bezoek dan snel eens onze showrooms. Om te kunnen garanderen dat dit bezoek soepel verloopt en dat u alle informatie krijgt die u wenst zal de afspraak geregeld worden door installatiebedrijf ToPe. Wij beschikken over twéé showrooms, de een gelegen in Weert en de ander in Maastricht. Vul het contact formulier op deze pagina in met uw gegevens en wij zullen u spoedig contacteren om een afspraak te maken.

Uw badkamer gerenoveerd door professionals?

Het renoveren of bouwen van een nieuwe badkamer vereist uiterste precisie en vakkennis. Omdat wij alles zelf doen hebben wij ook het beste overzicht over de werkzaamheden die wij verrichten. Mocht het echter voorkomen dat wij uw project helaas niet zelf kunnen voltooien, dan zullen wij snel een van onze partners inschakelen. Deze zullen dan de verantwoordelijkheid op zich nemen om uw project tot volle tevredenheid te voltooien. Op onze website staan foto’s van reeds door ons gemaakte opdrachten, zowel renovaties als compleet nieuwe geplaatste badkamers. Heeft u interesse in een vrijblijvend oriënterend gesprek of persoonlijke offerte? Dan kunt u eenvoudig het bel mij terug formulier invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

badkamer installatie renovatie montage Geleen limburg aansluiting badkamer renovatie limburg Badkamer Renovatie Limburg tope installatie badkamer limburg

Persoonlijk contact en duidelijke afspraken

Als u graag een unieke renovatie wilt, aarzel dan niet maar neem snel contact met ons op. Wij zullen met u, als klant, alles duidelijk bespreken. Hierdoor kunnen wij uw project geheel aan uw wensen laten voldoen. Het eindresultaat van een project staat of valt met goede voorbereiding en afspraken. Daarom is een van onze speerpunten: goed overleg en duidelijke communicatie met de klant. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft over een van onze werkzaamheden.

Installatie bedrijf ToPe, voor al uw wensen betreffende een badkamer renovatie in Limburg

css.php
Werkzaamheden
 • Renoveren van badkamer, toilet en keuken
 • Aanleggen en onderhouden elektriciteitsnet in huis
 • Plaatsen en vervangen groepenkast
 • Aanleggen bekabeling voor datanetwerken
 • Plaatsen van kunststof en houten kozijnen en deuren
 • Plaatsen van verandadaken
 • Plaatsen van verlaagd plafond
 • Plaatsen van tussenmuren of voorzetmuren
Foto's

Bekijk hier foto’s van opgeleverde projecten

plaatsing schuifwand geleen

Glazen schuifwand gesloten

veranda daken plaatsen maastricht

Verandadak

Radiatoren installeren limburg

Radiator in kelder

gebruik van schuifwand

Glazen schuifwand geopend

deur montage binnekant

Binnenaanzicht

schuifglas delen gesloten limburg

Glasdelen in parkeerstand

deur buitenkant

Buitenaanzicht

meerpuntsluiting geleen

Meerpuntsluiting

leidingwerken geinstalleerd sittard

Leidingwerk

fotijn installatie maastricht

Fontein

meer projecten meer projecten in limburg
Partners

Om alle werkzaamheden op een kwalitatief goede manier te verwezenlijken, heb ik diverse zakenpartners, zoals:

 • Berger Kozijnen
 • Wim Greven Klusservice
 • CeQu dakbedekkingen

SEO door: Digitalside